Belki de bugün piyasada bulunan en iyi kahve ürünlerinden biri espresso içeceğidir. Pek çok insan, en iyi içecekleri yapmak için espressonun birleştirilebileceği sonsuz sayıda yol olduğunu zaten biliyor; kahve ve kendini espresso fanatiği ilan eden koca bir pazar var! Hevesli bir kahve veya espresso içicisi olmasanız bile, muhtemelen hayatınızın bir noktasında espressoyu tatma şansınız olmuştur. Ayrıca, bugün piyasada espressodan sonra modellenen pek çok başka ürün olduğunu da muhtemelen biliyorsunuzdur. İşte normal espresso seviyorsanız denemeniz gereken yiyecek ve içecek ürünlerinden sadece birkaçı!

Espresso Moka İçecekleri!

Espresso Aromalı Ürünler

Müşterilere espresso mocha içecekleri ve milkshake dahil içecek satın alma şansı sunan birçok yer var


Müşterilere espresso mocha
içecekleri ve milkshake dahil içecek satın alma şansı sunan birçok yer var. Çoğu zaman bu içecekler buz gibi ama sözde zaten popüler olan espressonun lezzetine katkıda bulunuyor. Yine de espresso mocha içecekleri hakkında pek çok harika şey var. İlk olarak, normal bir soğuk fincan espresso gibi tadı var. “Mocha Chill” içeren bir restorana örnek olarak Arby’s restoranı verilebilir. Son yıllarda Arby’s Roast Beef, esasen buz üzerinde bir espresso mocha içeceği olan “Mocha Chill”i piyasaya sürdü! Bu içecek, bu fast food restoranı için çok popüler bir soğuk espresso içeceğine dönüştü ve insanlar espresso ürünlerine bağımlı olmaya devam ettikçe önümüzdeki yıllarda da popüler olacak!

Espressolu Dondurma!

Marketlerde ve özel dondurmacılarda düzenli olarak satılan bir diğer soğuk ürün de espresso dondurmadır


Marketlerde ve özel
dondurmacılarda düzenli olarak satılan bir diğer soğuk ürün de espresso dondurmadır. Espresso tadında bir dondurma çeşidi var aslında. Bununla birlikte, birçok kişinin espressolarına ilk etapta süt eklediğini düşünürsek, espresso dondurma yapmak muhtemelen o kadar da zor değil. Dondurmayı çalkalamak için gerçekten yapılması gereken tek şey, yoğunlaştırılmış süt, diğer küçük malzemeleri eklemek ve ardından karışım dondurulabilir ve daha sonra dondurmaya dönüştürüldüğünde yenebilir!

Espresso Şekeri

Bugün piyasada şeker için her türlü farklı tat var ve bu ürünlerden biri de espresso jelibonları


Bugün piyasada şeker
için her türlü farklı tat var ve bu ürünlerden biri de espresso jelibonları. Espresso jelibon üretiminden sorumlu olan popüler bir şirket Jelly Belly Bean Company’dir, ancak orada espresso tadında jelibon, pek çok insan üründen hoşlandığı için raflardan tam anlamıyla uçup gitmiştir.

Bunlar piyasada düzenli olarak satılan espresso ürünlerinden sadece birkaçı ve sadece birçok farklı müşteriyi çekmek için espresso içeriği verilen birçok başka yiyecek ve içecek var! Örneğin, daha önce bir kafeye gittiyseniz, sıra dışı içecekler yapmak için espressoyu birleştirmenin yüzlerce farklı yolunu zaten biliyorsunuzdur! Bununla birlikte, espresso uzun zamandır pek çok şey için popüler bir lezzet olmuştur ve önümüzdeki yıllarda da popüler olmaya devam edecektir!