Bir iş kurmadan önce düşünmeniz gereken iki soru vardır: Kendi işinizi kişisel varlıklarınızla finanse etmeye istekli misiniz? veya İşletme kredisine başvurmak daha pratik bir yaklaşım mı? İkincisini seçerseniz, kredi geçmişinizi gözden geçirmeniz önemlidir.

Kötü bir krediye sahip olmak, kendi işinizi kurmanıza engel olmamalıdır, ancak kredi başvurusunda bulunurken kredi geçmişinin gözden geçirilmesi önlenemez. Bu inceleme, işletme kredisi başvurunuzun kabul edilip edilmeyeceğini belirlemede rol oynayacaktır.

Kötü Kredi ve İşletme Kredileri Hakkındaki Gerçekleri Bilin

İyi bir kredi geçmişi, harika oranlar, şartlar ve koşullarla bir krediye hak kazanmanıza yardımcı olabilir


İyi bir kredi
geçmişi, harika oranlar, şartlar ve koşullarla bir krediye hak kazanmanıza yardımcı olabilir. Öte yandan, kötü bir kredi geçmişiniz varsa, kötü bir kredi kredisine razı olmaktan başka seçeneğiniz yoktur. Kötü bir kredi kredisi, kredi geçmişi kötü olan insanlara yardım etmek için tasarlanmıştır. Ne yazık ki, her borç veren bu tür krediler vermemektedir. Bunu üstesinden gelemeyeceğiniz bir engel olarak algılamayın, ancak bu sizi kötü krediler vermeye istekli borç verenler aramaya motive etmelidir.

Kötü Kredi Kredisi Şartları

Borç verenin, kredi geçmişi kötü olan kişiler için daha yüksek bir faiz oranı uygulaması doğaldır, çünkü bu kişiler kredi vermede bir risk faktörü olarak kabul edilir


Borç verenin, kredi
geçmişi kötü olan kişiler için daha yüksek bir faiz oranı uygulaması doğaldır, çünkü bu kişiler kredi vermede bir risk faktörü olarak kabul edilir. Normal bir krediye kıyasla daha yüksek kapanış maliyetleri, işlem ücretleri ve diğerlerine hazırlıklı olmalısınız. Ancak, kredi notunuz kötü olsa bile başvurunuzun kabul edileceğinden emin olabilirsiniz; Bu, yüksek faiz oranına rağmen kesin bir avantajdır.

Kredileri inceler ve karşılaştırırsanız, neredeyse tamamı standart altı kredilere benzer, ancak kredi puanınızın düşük olması nedeniyle bu kredilerin sahip olduğunuz tek şans olduğu gerçeğini anlamalısınız. Başvurunuzu kabul edecek başka bir borç veren yoktur.

Şansı Arttırmak


Şansı Arttırmak

Başvurunun kabul edilme şansını artırmaya yardımcı olmak için teminatlı bir kredi başvurusunda bulunma seçeneğiniz vardır. Teminatlı bir kredide, borçlunun kredi başvurusunda bulunduğunda bir tür teminat vermesi gerekir. Bunu yaparak, borç verenler risk altında olmayacaktır. Borçlunun ödemelerde temerrüde düşmesi durumunda, borç veren kolaylıkla tutarı geri alabilir. Teminatlı kredi konusuna daha açık olan birçok kredi veren vardır ve kredi notunuz düşük olmasına rağmen kredi vereni ikna etmeniz sizin için zor olmayabilir.

Ayrıca, bir kredi başvurusunda bulunmadan önce kredi değerliliği oluşturarak başvurunuzun kabul edilme şansını büyük ölçüde artırabilirsiniz


Ayrıca, bir kredi
başvurusunda bulunmadan önce kredi değerliliği oluşturarak başvurunuzun kabul edilme şansını büyük ölçüde artırabilirsiniz. Bunu, ödemelerde asla temerrüde düşmeyerek, bankacılık işlemlerinizi ve diğer işlemleri hatasız tutarak yapabilirsiniz. Tüm bunları yaptıysanız, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Bu sadece, kötü kredi geçmişinize rağmen, işlemlerinizdeki son modelin sağlıklı ödeme alışkanlıkları geliştirdiğini gösterir. Kredi değerliliği, kredinizin onaylanma ihtimalini belirleyen en önemli faktördür.

ödemeler

Krediniz kabul edildikten sonra yapmanız gereken son şey, ödemelerinizi zamanında yaptığınızdan her zaman emin olmaktır


Krediniz kabul edildikten
sonra yapmanız gereken son şey, ödemelerinizi zamanında yaptığınızdan her zaman emin olmaktır. Bunu yapmak, kötü kredi geçmişinizi bir şekilde temizleyecek ve kötü kredi kredilerine değil, uygun kredilere başvurmanıza izin verecektir.