Ticari kredi kartları günümüzde pek çok normal kişiye, işletme giderlerini kişisel masraflardan ayırırken ihtiyaç duyabilecekleri fonları ödünç almalarına izin vererek kendi şirketlerini kurma fırsatı sunuyor. Bununla birlikte, pek çok işletme sahibinin fark etmediği şey, bir işletme kredi kartına sahip olmanın avantajının sadece kredi için bir çıkış noktasına sahip olmakla bitmediğidir. Aslında şirketin daha organize olmasına, büyümesine ve hatta daha fazla para kazanmasına yardımcı olabilecek çok daha fazla fayda sağlar.

Uygun Fon Kaynağı

Ticari Kredi Kartları ve İşletmenize Nasıl Fayda Sağlar?

Özellikle yeni bir iş kurmaya başladığınızda, şirketin sermaye veya diğer acil durum harcamaları için paraya ihtiyaç duyabileceği zamanlar vardır


Özellikle yeni bir
iş kurmaya başladığınızda, şirketin sermaye veya diğer acil durum harcamaları için paraya ihtiyaç duyabileceği zamanlar vardır. İşletme sahibi her zaman elindeki fonlara sahip olmasa bile, şirket için bir kredi hesabına sahip olmak, uygun bir nakit kaynağına izin verebilir.

Daha Organize Finansal İşlemler ve Kayıt Tutma

Şirketin harcamalarının birçoğunun kredi yoluyla yapılması, şirketin harcamalarını takip etmesine ve düzenlemesine yardımcı olur


Şirketin harcamalarının birçoğunun
kredi yoluyla yapılması, şirketin harcamalarını takip etmesine ve düzenlemesine yardımcı olur. Kredi kartı şirketlerinin, hesap üzerinden yapılan her işlemin kaydını otomatik olarak tutması ve işletme sahibine aylık ekstre verilmesi şirketin takip giderlerindeki işini azaltıyor. Bu, özellikle çok sayıda seyahat eden ve eğlendiren müşteriyi gerektiren işletmelere fayda sağlayacaktır; gibi durumlarda giderleri kaydetmek her zaman pratik olmayabilir. En önemlisi muhasebe ve vergi işlemleri için daha kolay takip gerçekleşir.

Güvenilirlik Oluşturur

İşletme için kredi kartı kullanmak daha güvenilir bir ödeme yöntemi izlenimi verebilir ve hatta bu durum küçük bir işletmeyi daha meşru gösterebilir


İşletme için kredi
kartı kullanmak daha güvenilir bir ödeme yöntemi izlenimi verebilir ve hatta bu durum küçük bir işletmeyi daha meşru gösterebilir. Bu işletme kredilerinin kullanımı aynı zamanda bir şirketin ticari kredi notunun belirlenmesine yardımcı olur ve bu da gelecekteki yatırımcıların yanı sıra müşteriler için güvenilir bir itibar oluşturmaya yardımcı olabilir.

Güvenlik verir

Nakit ya da diğer ödeme yöntemlerinin sağlayamadığı işletme kredi kartları ile şirkete ürün alımı yapılarak işletme sahiplerine belirli bir koruma sağlanmaktadır


Nakit ya da
diğer ödeme yöntemlerinin sağlayamadığı işletme kredi kartları ile şirkete ürün alımı yapılarak işletme sahiplerine belirli bir koruma sağlanmaktadır. Bu, çoğu zaman yabancı yerlere seyahat etmeyi içeren şirketler için çok önemlidir, çünkü birçok kredi kartı uluslararası olarak tanınmaktadır. Aynı tür güvenlik, çok fazla mal alımı veya satımı gerektirebilecek işletmeler için de önemlidir çünkü kredi kartıyla yapılan ödemeler, karşı tarafa her zaman para geleceği konusunda güvence verebilir.

İşletmelere Zaman Ödeneği Sağlar

İşletmelerde kredi kartı kullanımı, şirketlere, özellikle büyük miktarlarda mala ihtiyaç duyduklarında, satın alımları için ödeme yapmaları için çok zaman tanır


İşletmelerde kredi kartı
kullanımı, şirketlere, özellikle büyük miktarlarda mala ihtiyaç duyduklarında, satın alımları için ödeme yapmaları için çok zaman tanır. Daha sonra mal sahibine, her zaman hazır olmayabilecek hemen ödeme yapmak zorunda kalmak yerine, satın alımları ödemesi için zaman verilir.

Tüketici Faydaları

İşletme kredileri ayrıca tüketicilere, şirketin birçok farklı ihtiyacını karşılayabilecek pek çok avantaj sunmaktadır


İşletme kredileri ayrıca
tüketicilere, şirketin birçok farklı ihtiyacını karşılayabilecek pek çok avantaj sunmaktadır. Bu ikramiyelerden bazıları, ticari işlemlerde yararlanılabilecek ve hatta şirkete çok para kazandırabilecek havayolu kilometresini veya nakit geri ödemeyi içerebilir.

İşletme sahiplerinin, şirketlerinin ayakta kalmasını istiyorlarsa, günümüzde pratik ve akıllı olmaları gerekiyor. Ticari kredi kartları, şirketlere çok fazla tasarruf sağlamanın yanı sıra finansal organizasyonda yardımcı olan birçok fırsat sunar.

İşletmelere uygun bir fon kaynağı, daha kolay kayıt tutma, güvenilirlik, güvenlik, zaman ödeneği ve diğer birçok avantaj sağlayarak, bu tür kredi kartları işletme sahibine birden fazla şekilde gerçekten fayda sağlar ve yardımcı olur


İşletmelere uygun bir
fon kaynağı, daha kolay kayıt tutma, güvenilirlik, güvenlik, zaman ödeneği ve diğer birçok avantaj sağlayarak, bu tür kredi kartları işletme sahibine birden fazla şekilde gerçekten fayda sağlar ve yardımcı olur.